Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet ljus i världen och kanske allt för snabbt nedtecknade tankar.


Tigerdrömmar och spöken

Tapetgallerburar.
Svärtade käftar.
Väggar sluter sig.
Äter dig.
Allt det klassiska i en och samma smet, vi har varit där förr och vi befinner oss där nu.
Destination noll.

Syradroppar.

Jag saknar mina vänner.




Fri vers av Slagord
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-27 00:33



Bookmark and Share


    Furious Stylez
man kan säga mycket med få ord, som du gör här. bra
2010-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag drömmer också. Om en tigrinna.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord