Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ät mig levande eller älska mig död

Här står man nu,
detta svinfulla vrak

Ett svekfullt kadaver.
Ett nattens iskalla offer.

Bröstet tomt
men i bakfickan- en kvidande önskan.

Ät mig levande



eller älska mig död.




Fri vers av Slagord
Läst 416 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-27 20:18



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Avskalat, naket och jävligt starkt.
Dröjer sig kvar. Länge.
Gillar. Mycket.
2011-06-29

    ej medlem längre
grymt.
2011-04-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
en sköning
2011-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Du brinner inombords.
Kul att du är tillbaka!
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord