Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömnens drömmar kan få oss att vakna...ibland för att få oss att längta


Tillbaka


Nattens tystnad
Slet sönder drömmens sömn
Vågor blåste höga


Trasiga fragment fick
Overklighet att bli sann
Moln svarta under måne

Tomhet av längtan
Regntunga droppar i blod
Åkrar som doftar av grödan

Kunde vi somna igen
Med gräs som vår kudde
Vind som värmande täcke




Fri vers av van Couver
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 02:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tillbringar en stor del av min tid i sängen. Dock inte i sovande tillstånd. Utan mer i vaket, i läsande, älskande, drickande, insupandes dagen och nattens ljud. Åh, vad jag älskar min säng.
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver