Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi utnyttjar och gnäller. Det finns inget som betyder något.


Tiotusen svåra år

I tio tusen år

Har vi plundrat miljön vi lever i
Trampat ner synder i jorden
Grävt upp och polerat skalen
Av oss själva

Vi beter oss som vildar
Infödda i någon annans land
Svärtar ner och sörjer
Det vi aldrig hade
Eller det vi aldrig får

Betydelselösa bokstäver
Styr våra mediekåta liv
Stora och svarta
Smutsen tränger in
Exploderar och besudlar




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen