Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikten om att en rätt handling kan förvandla livet till drömmen du har visualiserat i hela livet. Förmågan att inte sabba chansen.


Expressfart

Den otroliga plottrigheten
Dryper av självförakt
Sluta plåga ditt ömma sinne

Värderingar raseras
Möjligheter bränns på bål
En sista kraftansträngning

Dåliga nerver etsar sig fast
Tynger ner röken
Från tusen nervösa cigaretter

Ta steget
Övervinn och förvalta
En sista gång
Ta chansen

Förminska inte din närvaro
Sluta spela vilsen
Den klär inte dig

Menar du att en Jesusgestalt med huva och lie
Skär igenom ditt självförtroende?
Sluta dramatisera
Det här är på riktigt
Sträck dig ut
Fånga framgången

Det här är din chans




Bunden vers av Alexander Jensen
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-29 00:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skall försöka. bra text.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen