Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vakuum..


Tusen nyanser av rött

Vi såg horisonten breda ut sig
Illustrerad med tusen nyanser av rött
Sprängande huvudvärk
I en avgrund finns det bara plats för en
Men vi är två och fullkomligt unika

Sista tåget går nu
Vi springer
Hand i hand
Lyfter vi från perrongen

Världens brus förvandlas till bakgrundsljud
En öppning
En springa av ljus
Ett sista andetag
Innan vi faller

Våra kroppar blev tusen nyanser av rött




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen