Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter något bestående. Ett enda stort välkomnande.


Kronisk sensation

Droppen faller
Djupare, djupare och djupare
Ljudet av sensation
Känslan av magi
Något oförklarligt
Ofrånkomligt

Tyngden av alla byggstenar i livet
Våra ömma kroppar
Motbevisar ständigt överlägsenheten
I att känna känslor

Milen vi presterar
För att komma bort
Så långt som möjligt
Från varandra
Kärleken är
Väntan, lyx och något psykiskt

Desperata försök för att greppa och känna smaken av sensation

Snart blir det vår tur
Fantasierna och drömmarna
Våra fantstiska visioner
Om en gemensam vardag




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-29 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert om det vackraste vi har......
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen