Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ursäkta stavfel, en spontan dikt om vår värld. Var spontana och förstå våra brister.


Bekväm död

Vi lever i en oföränderlig tid
En massiv tid
Där allt blir allas angelägenhet
Full med medömkan och bittra smileys

Dalai Lama kan twittra om lammkött
Clintan kan göra bort sig genom twitter
Vi kan klandra mobbare genom facebook
Eller få dem att frodas

Men hur lever vi bäst upp till denna bild?
Som vi lär?
Näeeej
Moraliskt fel.
Finns etik och moral?
Behöver vi fundera?
Ribbing sköter ju allt..

Men hur ska vi leva våra liv?
Det är ju som många som bryr sig
För 50 år sedan hade inte min morfar 300 vänner på fejjan.
Hur gick det för honom?
Jo han dog.




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 347 gånger
Publicerad 2011-10-24 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen