Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommunikation genom slutna kanaler Grumligt och långt borta Som under vatten När du talar om möjligheter


Kommunikation genom slutna kanaler

Kommunikation genom slutna kanaler
Grumligt och långt borta
Som under vatten
När du talar om möjligheter

Långa korridorer visar oss vägen
Apati och vanebildande
Sjukhus utan empati
Något som lagts i upphittat
Något man kunde ha varit utan
En känsla man ville vara utan

Önskebrunnar är en myt
Det är ett paradis för fallna tårar
Ett självbedrägeri
Men slanten faller
Och självdistansen med den

Hoppet är det sista som överger en fallen man
Vi dyker ner i djupet
Genom krampaktiga försök för att hålla oss över ytan
Slänger vi slantarna omkring oss
Och lyssnar till grumlig kommunikation
I ett hav av möjligheter




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 678 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-29 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen