Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i ett nötskal



Jag orkar inte krångla till det, så att jag ska berätta exakt som det är
Det finns tre män i mitt liv

Den första träffade jag för en månad sedan, på en spelning.
Med honom känner jag ett pirr som jag inte känt tidigare
Så träffade jag honom igen förra veckan
Det verkar som om det skulle kunna bli något
jag är intresserad

Den andra är jag kär i, han är kär i mig. Han säger att
han älskar mig, det kan jag inte säga att jag gör tillbaka
Jag skulle vara med honom, om inte en liten detalj var fel.
Han råkar befinna sig i Indonesien. Inte på semester, utan
på heltid. Han är asiat och det är där han bor.
Vi träffades i somras
Han är en av de snällaste människor jag vet. Jag kan uppriktigt
säga att han aldrig skulle behandla mig fel
Ändå kan jag inte leva på ett förhållande över telefon, internet och sms

För att jag är en hopplös romantiker som vill ligga och hålla om
min älskade på nätterna
För att inte tala om sex

Den siste lämnade jag en vecka från idag. Dock så lämnade han mig också lite före det, genom att säga att han inte älskade mig längre.
Vi var tillsammans i två underbara år.
Han var Chilenare. Han åkte hem, men kom aldrig tillbaka. Inte för mig iallafall
Jag skulle göra allt, allt, för att få ligga bredvid honom när han sover, en sista gång. Jag tror inte att jag uppskattade det tillräckligt när jag hade det. Jag vet att jag jämt var lycklig och jämt tacksam, men jag trodde på fullaste allvar att jag hade hela livet på mig att njuta av det




Fri vers av Citrusblomma
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-27 17:24



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Egentligen skulle man kunna kalla det jag ägnat mig åt nu för onödigt också. Det är det. Jag kände för det och hade min energi och fantasi räckt något längre hade så även listan blivit längre.
2010-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Du är flitigt uppvaktad, Blomman.
Känn dig hedrad.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma