Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutdelen

Du kan inte älska mig längre
du har bara ingen lust

Säger att det har stängts av
jag har väl bara för höga krav

men det verkar inte spela någon roll vad jag gör
du struntar i hur mycket jag ler
eller hur mycket vikt jag går ner

det spelar ingen roll om jag bönar och ber
din fria vilja kan jag inte mucka med

har på mig ett ansikte i finaste gräddelin
har världens dyraste parfym

vad jag än gör kommer jag alltid att vara fel

du kan väl sy ihop mig innan du går?
ta hand om den del av mig som återstår
det förväntas nämligen att jag ska kunna vara människa
även med smärtsammaste av sår

om du bara kunde älska mig
jag verkar bara inte kunna förstå
sudda ut mig från ditt minne
låt mig ligga gömd i ett hål

jag kan gräva upp mig när det är bra igen
när du älskar mig igen
låt mig dö där
i mitt lilla hål
du säger att du gått vidare
jag verkar bara inte kunna förstå




Fri vers av Citrusblomma
Läst 484 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-18 00:21



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Smärtsam dikt, ordvalen är fina. Det berör mig mycket!
2015-04-19

    Suicide
Aj, känns igen.
Vackert.
2013-02-04

  genni VIP
Din text berör,

speciellt orden

"du kan väl sy ihop mig innan du går?"



2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma