Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början på vårt sista kapitel


Jag vill att du ska veta att jag inte vill skriva om dig
det är min sista önskan minsta begär men ett stort behov
det har tagit över mig det har blivit min besatthet
mitt enda bekymmer och mitt hjärtas åtrå

Jag klarar inte av att sova längre

Alla problem vi sa att vi hade och de var en gång
så verkliga kan jag inte längre se
den bittra smaken av att vara utan dig är i min mun
varje morgon
jag har blivit galen
kanske alltid varit det

varför måste du vara borta just nu

Du har fått fler rader än jag någonsin trodde
du har varit med så länge nu det finns inte
längre någon statistik

Jag tror jag blir galen om du inte kommer tillbaka snart

Jag vill inte vilja ha dig så mycket som jag vill ha dig

Jag är galen
Jag behöver sova.

Älskling det är dags att skriva vårt sista kapitel
och jag tänker försöka en gång till när du har en svag stund
vi har gjort det här i år nu

det borde väl peka på någon mening?
ett syfte?
sådant du inte tror på, men ser du inte något samband?
det har gått år nu

och du är fortfarande det enda jag vill ha
den enda jag vill ha
min enda önskan




Fri vers av Citrusblomma
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-04 02:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart! Hoppas du får det du önskar.
2013-01-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
dina starka känslor framkommo mer än väl, gott
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma