Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte bra, men behövde komma ut


Hjärtats olidliga längtan



Jag vet att du inte vill ha mig
du har redan haft mig och du har tröttnat
jag har ingenting att erbjuda som du inte redan sett
jag låtsats att jag är ny, bättre, omprogrammerad

sanningen är att jag är exakt samma
neurotiska, vilsna, lilla skittjej som du redan lämnat
och jag vet
att när jag väl hade dig så var jag inte nöjd
trodde jag kunde få bättre
att du inte var bra nog
och jag tyckte ganska ofta
att du inte var bra nog

Jag vet att jag aldrig kan få tillbaka dig
men det är det enda jag tänker på
det är det enda jag drömmer om
och jag fantiserar bort varje vaken minut
att du kommer hålla om mig igen och säga
att jag har fattats dig

men du tar dig inte ens tid att prata med mig
du får inte längre ut något från det
och jag förstår dig

jag önskar bara att jag hade uppskattat dig mer
medan jag faktiskt hade dig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 516 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-27 18:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ingen skittjej här, bara fruktansvärt bra
2013-01-04

  Amelia Haglund
Känner igen mig så mycket! Fint beskrivet!
2012-11-27

  Larz Gustafsson VIP
"They think you' re useless, so you are P-U-N-K" (The Clash)

Jag tror inte att du är en "skittjej". Då skulle du inte befinna dig här på poeter.se.
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma