Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort utdrag ur en lång text som blev till under ett nattligt ångestanfall


Spöken från då


Jag är mitt i mellan
Varken gammal eller ung
Jag ville ingenstans
men jag hamnade där ändå

Tappa inte bort mig mellan 6 och 32
Jag är en egen tidsrymd idag


Jag har aldrig varit liten
Jag kommer aldrig att bli stor
Jag är fast mitt i mellan
Här är det jävligt svårt att stå

Tappa inte bort mig mellan 6 och 32
Jag är här någonstans

Håll i mig




Fri vers av sorgsen
Läst 473 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-28 12:11



Bookmark and Share


  Doptera
igenkänning och beundran för hur du lyckats fånga denna känsla!
2012-02-29

  Doptera
igenkänning och beundran för hur du lyckats fånga denna känsla!
2012-02-29

  Banehallow
Känner igen den där obehagliga viktlösheten. Märkligt hur de mest negativa känslor och upplevelser inspirerar oss mest.
Väl skrivet poem.
2010-01-31

    Trast
Ja herregud, känner igen sådana attacker.
2010-01-28

    baruk
En mycket viktig och berörande text!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen