Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå!

Av allt det där underbara
kan ingen alls få
för mycket utav...

Ös på av det...

Dela med dig om du har
aldrig på det spar!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 15:53



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Alldeles så rätt och riktigt, Bra!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt