Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E=mc2

Jag må vara sjukt avensjuk, svartsjuk, eller grön av avund,
- välj vilket du vill.

jag blev inte mycket klokare av det
men vi har ju E=mc2.
då klarnar allt!


ditt parti har tagit över mitt för länge sedan,
en given tid,
jag vet ej hur din tillfredställellse skall komma till mötes.

en jävla atom dit,
en jävla atom hit,
mina skuldkänslor skiter fan i dina jävla atomer
jag vill inte ha dom.

typ. Nr 8.
Oxygen

jag klarar mig inte bara på luft.




Fri vers av amandapanda
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda