Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser rött!

Numera har det börjat dyka upp brev hos mig
från folk, som säger sig vara mina vänner
men jag tycker att jag inte längre känner
riktigt igen dem...

För nu avslutas brevet oavsett innehållet
med bara ordet: hälsningar och för det
mesta skrivet med litet h...

Innan var det:
Vi hörs, Ha det gott, Ha det bra, Love,
Vi ses, Puss, Jag skriver snart igen, Din Vän och
för mycket länge sedan Hjärtliga hälsningar.

Men när breven avslutas med bara ordet hälsningar
undrar jag alltid, vad för sorts hälsning är detta...

Jag har ingen aning... Jag hade hellre varit utan den!
Att få igenting, det är ju ingenting!

Hittills har jag nekat mig själv att bara skriva
ordet hälsning, som avslutningsfras i brev...

Men nu har jag ändrat mig, nu skall jag till alla
hälsningsskrivarna skriva mitt "Hej då" till dom med:
hälsningar. Det skall bli mycket intressant att se
deras reaktion eller rättare sagt motaktion...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-28 17:59



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ordtorka eller annat som skapar denna ordfattighet. Jag har ett annat exempel som jag aldrig förstått och det är "Ha det". Vadå "Ha det" bra, kul eller skit. Ja just det att inte avsluta det de vill säga utan lämna en här bara helt utan svar.

Så sant du skrivit detta och på ett rakt och direkt sätt.
2010-01-28

  Stjärnregn
Hälsningar är väl för folk som inte känner varandra så väl. Sådant man skriver till chefen i ett sms (om man nu "messar" till chefen). Em Ve Hå då, är det okej?

Kul att upptäcka "dig" här, tror att dina texter kan falla mig i smaken.

Nyfikna hälsningar
2010-01-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh nej Mr*L
inte helt ilsket röd
mera åt puffcerise!
Men jag är absolut
F!!!!!!!D!>>>>
>>>>>>>
2010-01-28

  Mr Lindemann VIP
Ja, idag är det mycket snö i Norrköping
Undrar hur de blir imorgon?

Ha, det gott nu och kramisar
låt inte den dära bistra humöret bli till en vana
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt