Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstaven o

jag går från lyckligt Ovetandes
till Olyckligt vetandes
tänk att omplaceringen av en till synes
så oansenlig sak som bokstaven o, en liten cirkel,
skulle komma omkullkasta hela min tillvaro




Övriga genrer av katastrofromantiker
Läst 626 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-29 13:57



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Snikenhet i ett nötskal, säger bara "o"!!!!

Elina
2013-05-14

  frig
wow, det här var fantastiskt

det är väldigt fascinerande att varje o i hela texten liksom lyser,
snyggt skrivet och så sant innehåll
2005-11-25

  swimsus@gmail.com
Snyygt formulerat och tänkvärt placerat. En Bokstav..Ja inget lämnas ta mig tusan åt slumpen!
2005-11-02

    carimba
klurigt, det är de små detaljerna som gör det.. snyggt!!!
2005-10-31

  TindraMaria
ja tycker det ä välgodkänt
vacker känsla
2005-10-29

    ej medlem längre
Ajdå, det var illa. Men väldigt finurligt och fiffigt skrivet dock.
2005-10-29

  Smultris
Mycket bra knåpat min vän.... och ja... vad lätt tillvaron kan ändras :-(
2005-10-29

  The Stargazer
Fyndigt och unikt, som vanligt. Och det är två egenskaper som jag verkligen uppskattar i en text. Välskrivet är det också såklart. Bra.
2005-10-29

  Daniel_78 VIP
Oo (h)! =(
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker