Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte kunna tycka om

Jag tappar ett kilo

jag tänker att 

då blir det mindre av mig

för dig

att inte kunna

tycka om




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 454 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-02-13 22:49



Bookmark and Share


  Gin83
Åhh denna kändes att läsa
Riktigt stark i sin känsla och berörde verkligen
Hoppas inte detta är självupplevt
Riktigt starkt alster
2018-05-17

    dreamoflife
Nice!
2018-05-14

  Kungskobran VIP
Fyll det tappade kilot med ett kilo mera kärlek
2018-02-16

  Elina Vacker
Skarp text, flera bottnar
2018-02-15

  Peter G VIP
En ordlek som verkar bottna i ett omvänt förhållande till det här med vikt och mer att tycka om, men kanske handlar det också om något betydligt allvarligare såsom ett förhållande som tagit slut...

En klurig och annorlunda text, även om det finns en ganska svart underton...
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker