Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beef


Poeters nepotism,
skrivarvänners chauvinism
epidemiskt spridd
på nätverkets vidd
glöms substansen bort
sanning kommer till kort
under metaforers hop
dränks budskapets rop

Social gruppdynamik
bildar hierarki, pyramidlik
såsom samhällsstrukturen
undermineras kulturen
utan konstruktiv kritik
eller av likgiltighet
för smutsig realitet
Istället ges dynga dignitet
trots avsaknad patos
ges de geniförklarad status
för en simpel aforism
om livets trivialism
Jag är motpolen i denna schism,
konsensus nemesis
till överproduktionens praxis
därför jag, i lyriken ryter
när mitt tålamod, slutligen tryter









Bunden vers av Eduardo
Läst 506 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-14 21:10



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
I kraftfullhet skrivet!!
2010-03-21

  Lavinia Röd
Bra! Ryt på! ;D
2010-02-24

  Carola Zettergren
Kärnfullt!!! På dem bara!
2010-02-18

  aol
gillas, bra skriftat,
2010-02-16

  Karl den store
Snyggt! Användbar position att vara motståndare. Det belyser bra skillnader och lyfter fram åsikter slagkraftigt. Inspirerande som vanligt:-)
"Istället ges dynga dignitet
trots avsaknad patos
ges de geniförklarad status
för en simpel aforism
om livets trivialism"
Outch vad bra!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ