Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är naturlig

Precis som löven
släpper taget
och vaggar sakta
till marken
så föll jag
för dig

vaggandes


Även om ett löv
lätt försvinner
i mängden

så ser du mig ändå


Du säger att
bland tusen
finns det bara
en som skiner

likt solens strålar





Fri vers av caraa
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-29 01:25



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Vilket underbart språk du har, den som är målet för din kärlek kan aldrig släppa taget.
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa