Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt problem är inte mitt problem

Kom inte nu
och be om förlåtelse
för hur mycket
samvetet än river dig på insidan
så kommer inget
riva lika mycket som att


förlåta dig!




Fri vers av caraa
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-23 22:43



Bookmark and Share


  greajt
jag håller med dig...
det är nog det mest smärtsamma jag skulle kunna göra.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa