Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningens mörkaste sida

Efter skapta leenden
och bortkastad tid
vet jag att inget

varar för evigt




Fri vers av caraa
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-05 13:51



Bookmark and Share


  en_kaospassagerare
så sant!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa