Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du din, tjuv, jag älskar dig!

Du inkräktar
mitt liv
mitt hjärta
min själ

Du stal
mitt liv
mitt hjärta
min själ

Du ger mig
ett liv
ett hjärta
en själ


jag kallar dig
tjuv
så som du
smög på mig
bakifrån

tog mig med storm
och lämnade mig

aldrig ensam igen..




Fri vers av caraa
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-13 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa