Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi hade så lite att ge bara oss


Själva


Det var din tysta undran
Som bar oss framåt
Genom gråhetens tvärgator

Skuggor kastade sina märken
Genom sovande fönster
Portar låsta av rädsla

Blåstens svaga vakenhet
Våra händer sammanflätade
För att ge oss styrka




Fri vers av van Couver
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-29 01:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om det här, som brottsstycken ur en dagdröm om det behövda utöver det blott mer tänkta
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver