Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnat den underbaraste människan som satt sin fot på denna jord . Tack för att du finns , Sara .



Brev till en ängel .




Syster ,

det var länge sedan nu .
Eller var det det egentligen ?
Det käns iallafall som en evighet .

Jag saknar dig , syster , kan vi ses någon dag ?
Vill höra din underbara röst , se ditt änglalika ansikte och känna värmen i dina kramar igen .
Gråta ut mot din axel , för världen är inte längre underbar .

Jag borde ha lyssnat på dig , älskade . Du hade rätt om allt , han gjorde som du sade .
Och här sitter jag ensam kvar , med gråten i halsen och saknaden virad runtomkring mig likt snön över träden .

Och nu behöver jag dig mer än någonsin , för jag vågar inte vara ensam . Är rädd för mina egna tankar .
Eller är de ens mina ?

Syster min , har dina vingar växt ut än ?
Du kommer föralltid ha platsen längst in i mitt hjärta , glöm aldrig det , du änglalika .

Avec l\'amour ,
votre soeur pour toujours .




Fri vers av nea.
Läst 743 gånger
Publicerad 2005-10-29 15:06



Bookmark and Share


    Sara.
Älskade syster , orden är underbara.
Jag finns alltid!

Du är mitt liv.


Mina vingar har växt ut nu , nu flyger vi !
2005-11-03

    ej medlem längre
Fina tankar till en som betyder mycket, fastnade speciellt för :
och saknaden virad runtomkring mig likt snön över träden
&
har dina vingar växt ut än
2005-10-29

  Christer VIP
Det är häftigt att få stiga in i något som känns så personligt. Jag som inte kan ett ord franska blir dock vansinnigt nyfiken på de 2 sista raderna...men jag vet ändå inte om jag vill veta vad de betyder. De är vackra som de är. Som sagt...häftigt!
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.