Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar

När kroppen påminner om alla heta nätter


Men huden har glömt hur det känns



Då undrar huvudet vad som saknas



Och när det började gå snett




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-29 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel