Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rör mig!!

inför dina ögon bleknar jag
försvinner sakta och blir en prydnad i ditt hem
en sak, ett objekt man säger vackra saker till
men som dammar över i brist på beröring

inför dina ögon bleknar jag
blir en skugga av mitt forna jag
aldrig trodde väl jag att du
skulle glömma bort och inte se

med vackra ord blir man inte varm
ibland behövs det nånting mer än en vänlig klapp på axeln
och även om ett "jag älskar dig räcker långt"
så bleknar jag sakta inför dina ögon
och dammar över i brist på beröring




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-01 07:14



Bookmark and Share


  Ola Hammarström
Saknar nog att beröra mer än att bli berörd.

Jag är inte byggd för att sitta ensam.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel