Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ulv i fårakläder



det var jag som svor att jag aldrig skulle förändras...
men jag är som en ulv i fårakläder
låtsas att jag passar in i världen

det var jag som svor att aldrig äga ett par ballerina skor
mina har små söta vita blommor på

det var jag som skulle vara svarthårig för evigt
mitt är i en trevlig brun nyans

min garderob slängde vi ut tillsammans
för att du tyckte att sånt kan man inte ha

du har fått mig att försöka att vara nån annan än jag!

men bakom mina söta små skor och mitt trevliga hår
så är jag fortfarande bara trasig och kaos
och kanske inte den du trodde jag var från början alls.

för jag e satans bra på att låtsas, att jag är allt som du vill ha!
men tyvärr så slutar det hela att jag blir nån annan...
nån annan än jag.




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-08 12:24



Bookmark and Share


  Ola Hammarström
Kram på den riktiga Lilith, där bakom fasaden.
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel