Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys och fortsätt att lysa!

Du Ljusets Ängel
rikta ditt ljus
mot oss vilsna
trötta och sorgsna själar
som i bagaget bara smärta har

Se till oss i alla dina dar
oh du aldrig på lågan spar
låt den fladdra över oss
likt det skönaske lyckobloss

För med det du tåren torkar
och vi alltmer orkar

Oh nu, känner jag en värme så rar
Oh du, nu ljuset sig tar
Oh, så gott att vi dig har





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 09:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljusa och hoppfulla rader :)
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt