Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan

Solen vägrar lysa för mig
Ty jag är mörker

Inlåst i en smärta
Orsakad av människan
Samt det vi kallar för liv

En längtan efter stjärnorna
men dem sitter för hårt på himmlen
För att ramla ned

Jag kryper ihop

Undrar
Hur många år det passerat
I mitt underjordiska fängelse

Jag gråter

Undrar
Var jag gick fel &
Ramlade ned i mörker

Men jag tittar upp mot stjärnorna

Jag vill tro
på en saga med
Ett lyckligt slut




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl