Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galaföreställning

En bagge eller grammis
för bästa finkultur
musik och filmframgång
i mollton eller dur

På bästa sändningstid
belönas de med pris
artister och skådisar
ger sken av sin devis

En galaföreställning
med festligt manér
i klänning eller frack
mot kameran de ler

Ett pris för årets låt
den som spelats mest
folket ska bestämma
verk som varit bäst

För bästa roll på duken
till kvinna och man
ett för varje genre
till de som beröra kan

Sedan ska det tackas
för framgångens mål
produktioner ska hedras
och firas med en skål

En bagge eller grammis
ska dela ut i kväll
för gjorda prestationer
dock med en viss duell

Så fortsätter festen
nog hela natten lång
berusad av stunden
och nattens ljuva sång




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO