Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så tankarna bär till den Du har kär!

Han klev upp över krönet
tittar sen ner och ser:
Henne!

Han går fram och säger:
-Vad du dröjde...

Mitt namn är Adam...

Hon tappade äpplet!

Men sa: -Det känner jag till
och mitt "call" fungerade ju perfekt...
Jag förstår du koden har knäckt!

-Vilken kod?

-Telepatin!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 14:46



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Underbar!!!!
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt