Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lover runt håller tunt. Aschgivare igentagare. Norrländska uttryck för en som inte visade sig vara av rätta virket, hålla måttet, stå pall eller finnas kvar.


Som nu skriver om sig

Just DU som lovade allt
gav så lite
svek
när det gällde

DU som aldrig skulle skada
skadade
kränka
övergav

LITE går att veta före
MYCKET går att förstå efter



2014.11-11 - original 2010.01.29 Lena. Omarbetad.




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 140 gånger
Publicerad 2010-01-31 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman