Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Pack

Den det berör

linda in mig
mycket väl

tills alla delar faktiskt
håller samman

2010.05.14

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-14 13:01



Bookmark and Share


  Lena Renman
http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Plastfolie

Läs här om gladpack

2015-01-17

  Lena Renman
ingen aning om varför det heter Glad Pack ...
Gla Pack passade mig bättre i alla fall :-) tack för kommentaren/ L
2010-05-14

  stella
Varför heter det Gladpack? Bra idé att hålla samman på... :)
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman