Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i affekt, sorg och blygsel


trött på

trött på
är jag

trött på min skam
skammen inför mina medmäns
djävlaförbannade beteende

sexualdrift!
jovisst!
men har de inte haft mödrar!
har de inte haft en mor som sagt:

"aldrig! aldrig! att du skall slå en kvinna!"
"aldrig, att du gör mot henne vad hon inte vill!"

och så ser jag hur småflickor angrips
hur hela gäng av gubbar
män
gruppknullar minderåriga

hurihelvetestårdettill
och vad säger männen till varandra
efteråt

"häftigt!"
eller?

min slutsats som alltid

männen
måste komma under kvinnans värn
annars går det åt
helvete




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 18:24



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
håller med dig - med din ilska, ditt uppgivenhet - och mera jävligare känns det när man vet att det finns mödrar som slår och som tar för sig och äter upp de stumma - ja vad säger de till varandra över sina bragder ... utmärkt upprop
2010-01-30

  Lavinia Röd
Bra rutet av en klok man! Det behövs fler som du! ;)
2010-01-29

  Christine Sabel
Hm, intressant,Under kvinnans värn, hur menar du då?
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP