Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjunkning

i flaskan sjunker nivån
i glasen intermittent likaså

men huvet fylls
och makten och härligheten
blir övermäktig

ända tills
flaskan tömts




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-29 18:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
gott! skålar med!
2010-01-30

  Berit Robin Lagerholm VIP
Skratt och skål
2010-01-29

  Mr Lindemann VIP
Jag super upp delar av den dära spriten
tappar därefter spiritus sanktus
2010-01-29

  Line W
Haha, så kul skrivet! Kram! :)
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP