Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till våran älskade morfar, där uppe i himlen finns.


morfar, en del i vårat liv.

Vi miste dig,
du kommer aldrig åter.
Våra hjärtan brister och vi gråter.
Tusen tårar senare står vi vid din gravstens sida,
det känns skönt att du den sista tiden, slapp lida.
Även fast du inte finns här kommer vi dig alltid ha kär.
Under alla dessa år som gått har vi aldrig förstått,
att den dagen du försvann skulle kännas fan.
Vi vill bara säga att vi älskar dig så,
även fast vi lät dig gå.




Fri vers av xpressme
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-29 19:48



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En så varm text! Morfarsorg i poesi.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme