Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
a, du är det bästa jag vet, så håll mig hårt eller släpp mig helt. jag älskar dig a♥


du har nyckeln till mitt hjärta

När vi ligger under stjärnorna
och undrar vilka vi verkligen är,
då undrar jag vad du ser i mig
och vi somnar under träden.

Dra fingrarna genom mitt hår
visa att du verkligen bryr dig,
dag för dag och natt för natt
när jag är med dig så skrämmer ingenting mig.

Den dagen du sa att du älskade mig,
det var då jag gav dig nyckeln,
till mitt hjärta, själ och sinne,
jag är glad att veta att du är mitt allt.

Jag vill att det ska vara för evigt,
veta att vi alltid kommer vara tillsammans.
Känn ingen smärta eller sorg min kära,
jag vill att du alltid ska vara nära.

I varje kram och varje kyss,
när jag är med dig så
känner jag att sann kärlek existerar,
så håll mig nära och låt mig aldrig gå,
låt mig inte falla och förgås.

För jag är din, för alltid kan det vara,
jag är din för all evighet,
jag menar allt, allt jag har sagt
för utan dig, är en del av mig död.




Fri vers av xpressme
Läst 1594 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-26 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme