Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ibland ska jag

Ibland tänker jag på dig. Fastän jag sagt att jag inte ska.
Jag tänker på våran tid tillsammans. Våran vänskap.
Stunderna då du fanns vid min sida.
Bilden av dig tränger i mig. Får mig att glömma mig själv.
Bara ibland tänker jag på oss. Fastän jag sagt att inte ska.

Ibland tänker jag på dig. Och känner hur hjärtat slutar slå.
Jag tänker på våra samtal. På de ord du har sagt
Orden tränger in i mig. Jag känner hur du förtrollar mig.
Ibland tänker jag på dina ord. Och känner hur hjärtat slutar slå.

Ibland tänker jag på dig. Då tappar jag greppet om mig själv.
Jag saknar den tid vi hade. Samtidigt flyr jag tiden vi hade.
Tränger försiktigt ut bilden av dig. Och springer mot avgrunden.
Ibland tänker jag på dig. Då tappar jag greppet om mig själv.

Nu ska jag sluta tänka på dig. Aldrig mer ska jag tänka på dig.
Jag har nått botten. Försvinner snart in i mörkret.
Bara ibland ska jag tänka på dig. Då livet känns grymt.
Då ska jag tänka på dig, på oss och dina ord.




Fri vers av xpressme
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme