Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tynger mig och håller ett stryptag om mig, men ändå ler jag och ingen ser igenom mig.


goodbye

iskalla stenhårda vindar. som får snön att yra runt.
isen som krackelerar under mina fötter. vattnet som guppar därunder.
solen som går ner i lagom takt medans kylan sluter sig om mig.
jag trampar försiktigt på stället. försöker att inte göra hål i isen.
försöker hålla upp den lilla värmen jag har kvar inom mig.

sakta försvinner solen och snart är den borta.
vindarna piskar i mitt ansikte och får min jacka att fladdra till.
jag huttrar som en liten flicka. alldeles ensam är jag där.
tårarna rinner nerför mina kinder och fryser sakta till is.
händerna är röda och stelfrusna.
mina ben ger sakta efter och jag sjunker ner på knä.
jag tänker tillbaka på alla vackra minnen.
dom gångerna mina läppar log jämt
och mina ögon glittrade av lycka.
alla gånger med dig.

tårar frusna till is
genomfrusen och ensam
ligger jag.
sakta försvinner mitt medvetande.
jag hör inte dina andetag längre
jag känner inte dina hjärtslag
jag hör inte din fina stämma viska i mitt öra
"jag älskar dig"
smärtan är outhärdlig
jag är ensam.

det ekar inuti mig samtidigt som det skriker.
skriker i nöd och desperation.
i nöd efter hjälp.
i desperation att få höra dina andetag.
få känna dina hjärtslag. att kanske för en sista gång,
höra dig viskandes i mitt öra " jag älskar dig".
jag tynar bort och snart känns inte smärtan längre.
isen krackelerar under mig
och
snart faller jag.




Fri vers av xpressme
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-25 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme