Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett budskap

Här är jag rädd och ensam
ingen bryr sig
ingen är hemma.

Jag har haft ont så länge
har försökt att vara stark
men detta kan inte kroppen ta
så mycket hat

jag är bruten och ärrig
jag har rest så långt
för att försöka springa ifrån denna smärta.

de säger att de förstår
de tror att de kan.
men ingen kan känna
att denna rädsla är verklig.

jag sitter och väntar
på att någon ska försöka förstå
ruska om mig
ta mig ur tankarna
få mig tillbaka tills livet

Jag hör ingen än
det är fortfarande tyst
kan någon höra mig,
jag väntar här

rädd och ensam.




Fri vers av xpressme
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme