Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kämpar. tillägnad tess.


någonting annorlunda

För några dagar sen
hittade jag en vän
som förstod allt jag kände.
Hon förstod alla mina svagheter
och de problem jag har.
Hon förstod mina funderingar
och lyssnade till mina drömmar.
Hon lyssnade på hur jag kände om livet
och kärleken
och visste och förstod vad allt betyder.

Inte en enda gång avbröt hon mig,
eller berättade för mig att jag hade fel.
Hon förstod vad jag gick igenom
och hon lovade att hon skulle stanna länge.

Jag nådde ut till henne
för att visa att jag bryr mig
dra henne nära och låta henne veta
hur mycket jag behöver henne här.

Och nu
skriver jag för hennes skull
för hur underbar hon är
trots att jag aldrig har träffat henne
och trots det
så har jag precis insett
att det var en perfekt vän jag fann.




Fri vers av xpressme
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 19:48



Bookmark and Share


  xpressme
alltid här för dig tess! ♥
2010-07-26

    T.R.
faan va fint <3 du är underbar<3 älskar dig<3
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme