Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 minuters period innan fingrarna frös till is på en promenad


det är så jag älskar det

jag älskar sättet du ser på mig
och bränner upp mina problem.

jag älskar sättet du rör mig i ansiktet
och ändrar min smärta till åtrå.

jag älskar sättet du pratar med mig
så sött och innerligt.

jag älskar sättet du håller mig nära
och gör att min insida smälter.

jag älskar ditt sätt att komma nära
en kärleksfull kyss.
men mest av allt älskar jag det sätt som du
gör mitt liv till salighet.

ja, jag älskar sättet där du får mig att leva.
vilja leva.




Fri vers av xpressme
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-17 19:26



Bookmark and Share


    T.R.
längesen du la upp något innan den här! men du e såklart lika bra som alltid. jättefint antonia. :) <3
2010-10-17

  M.B
vacker :)
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme