Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbjuden... .. .

Lägger någon
sin hand i min
så där bara
utan beräkning...

Då går väl jag
direkt ner för räkning!

Visst sånt sker
men när sånt görs
är det, som om jubelrop
ifrån en annan värld hörs
och jag tänker är det verkligen
jag, som till en sån glädje förs...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt