Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värt att vänta på


Upphittat leende

Min mamma har hökögon
och verkar alltid veta
vart bortappade nycklar
papper
och tröjor finns

Hon sa alltid
När hade du den sist?
Det var alltid så dumt
För om jag visste det
hade jag inte letat

Men hon kunde inte hitta mitt leende
när jag förklarade
att jag inte kunna finna det någonstans

Hon sa
När hade du det senast?
Och jag kände mig dum
För jag visste ju precis när
men jag kunde ändå inte få tillbaka det

Men vilken tur att du kom förbi
För ett upphittat leende är varmt
Och så länge du är här
känns det svårt att kunna tappa bort det igen




Fri vers av Pyrén
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 03:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dumt med folk
som tar leenden
och inte hör av sig
Men nu ska vi se till
att du inte förlorar det
igen
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén