Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi är med om är med om oss




Liv för liv

 

I minnessäcken
alla förödmjukelser
ringaktningar
nederlag
svek

alla triumfer
alla lyckade försök
alla viktorior

alla timmar
av inhämtad kunskap
förvärvad erfarenhet
tillkämpad insikt

och allt har
sin plats
var sak
har sitt

moment on stage
moment in time
movement in space

Hur skall jag möta
nästa tilja
i livets teaterresa

when all lights are on me

Manus finns,
livet har ju självt
förberett oss
för livet





Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 11:32



Bookmark and Share


  walborg
Vilken närvaro och medvetenhet i texten - lyfter!!!!
2010-01-30

  Lavinia Röd
Tänkvärt i sin helhet, men de sista raderna är extra värda att fundera på tycker jag. Tänker att ryggsäckarna dvs erfarenheterna formar våra förväntningar och vårt agerande i nya situationer. Det där manuset är ibland inte bara positivt och svårt att skriva om.
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer