Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Observation vid 75 fyllda


Denna tid, den enda

Jag har blivit fiskare,
på gamla dar hittar
mina tår inte sockans djup
av egen vandring

Min ena hand gör en släptrål
av sockan, den extra elastiska
och så småningom, flera försök
samlas alla fem
i dess djup

Medan ryggen knakar och gnäller
och fötterna ryser sitt
"ska vi behöva gå idag igen?"

I morgon blir det andra steg
som ljuder över detta golv,
när de som lever på min död
bär mig ut.




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-05 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer