Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

draksådd

det syns mig
som
draksådd
kan ske närsomhelst på året
tillochmed i frusen jord

som tänderna kan tryckas ner under snö
och bankas in i tjälad mark

för att efteråt
vid vårlig tö
översvämma länderna

då värme avslöjar
dolda hot
i draktänderna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 13:49



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Wow, det här gillar jag verkligen! Oerhört starkt och suggestivt som manar till eftertanke och att man ska passa sig. Det här ska jag spara. Tack! Busvissling får du också och ett yl över nejden.
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP