Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick!

En välförsedd tös från Lunda
upptill bar de stora så runda
trafikanter krocka
med ord hon sen chocka
när hon sa: -De kunde väl blunda




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-30 14:16



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ler..
2010-01-30

  Näckrosen
hahaha den va bra, rolig du Ewa
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt